Restauration

EAT SOME BARBECUE EVERYWHERE !

More info about
what you are going to eat !

Welcoming you is our priority!


That's why you will have the choice between a multitude of taverns to welcome you. Our friends from Melt, Pit's BBQ, and Charles' BBQ will be present to make you discover the real flavors of Texas with their low & slow meats, the Burgundian rotisserie with hams on the bone from our regions, The Grilling Bastard and the Huichola will make you discover the flavors of Mexico, while Horace Brasero will make you discover its succulent meats snacked on the brazier.

Presentation de nos
Restaurateurs !

MELT on the Inside Area !

The MELT Group is pleased to once again participate in the 2024 edition of the bbq show in Paris. At MELT, we take the culinary traditions of Texas and bring them to life by offering low-temperature oak-fired smoked meats. Paul and Jean founded the MELT concept after traveling throughout Texas with the idea of offering their customers melt-in-the-mouth meats. Today, MELT has three locations in Paris. This year at the show, we are offering smoked meat sandwiches, such as the classic Brisket Bun, Pulled Pork Bun, Turkey Bun.

Pour nos prestations nous proposons jarret de porc cuit aux bois avec ratatouille ou haricots blanc ainsi que des camemberts braisés.

Charle's BBQ

Eternal bon vivant, Charles loves to share good times with his family. Barbecue is the best friend of conviviality, the crackling fire, the smoke and the smell of the meat which is sublime.

Chango, Le BBQ Argentin

Depuis 2012, notre réputation s'est bâtie sur la qualité exceptionnelle de nos services événementiels et sur le caractère unique de notre savoir-faire signature en matière de barbecue. Notre interprétation du légendaire « asado argentin » transcende la simple cuisson des viandes black angus de première qualité et incarne l'essence même de cette tradition. Par l'intermédiaire de Chango, le traiteur argentin, nous portons sur scène la magie des flammes et faisons danser les braises du bois argentin pour expérience complète une et inoubliable.

HORACE BBQ

Horace Events vous propose une formule brasero / tourne-broche pour un diner sous le signe de l’originalité. Optez pour une cuisson au feu de bois selon les codes d’autrefois ! Un service traiteur clé en main, de l’entrée jusqu’au dessert, entièrement personnalisable pour faire de vos évènements privées ou professionnels une expérience unique.

Horace Event vous proposera des plats uniques, alliant à l’exigence de la tradition la modernité créative et quelques accents d’influences de cuisine du monde, une cuisine très brute qui met en avant les producteurs locaux. Horace Events, le meilleur allié pour se rassembler

Les Empanadas Argentins par Chango

Depuis 2012, notre réputation s'est bâtie sur la qualité exceptionnelle de nos services événementiels et sur le caractère unique de notre savoir-faire signature en matière de barbecue. Notre interprétation du légendaire « asado argentin » transcende la simple cuisson des viandes black angus de première qualité et incarne l'essence même de cette tradition. Par l'intermédiaire de Chango, le traiteur argentin, nous portons sur scène la magie des flammes et faisons danser les braises du bois argentin pour expérience complète une et inoubliable.

Tournebroche Gueuleton

Admire and savor a good piece of meat slowly turning and cooking, for hours, the old-fashioned way, the skin barely crisp, the flesh quite tender, and above all, be able to share it with mates. That's all it took to inspire our bon vivants. Designed and manufactured by craftsmen, the TBG (Tournebroche Gueuleton) is available for private or professional use, for spit-roasted meats.

Maison Gillardeau

Founded at the end of the 19th century, the Gillardeau company, cradle of the Gillardeau oyster, a true jewel of French gastronomic heritage, has been cultivating excellence for four generations.

Mathis Hot Dog's !

Hot Dogs Explosives by Mathis! Taste the best of street food barbecue with Mathis' crazy creations. Smoked sausages, crazy toppings and a dash of daring - all wrapped in a crusty bun. Mathis is the promise of a hot dog like no other. On your marks, get set, bite!

Barbecue Libre Service

Venez tester et cuire vos repats directement sur des barbecues de marques du salon. Il est important de découvrir de nouveaux barbecues mais il est encore mieux de le tester avant l'achat !!

Jajaja

At JAJAJA, we eat like we laugh, it's the sober Mesa Mexicana: linger at the table, chat, laugh, laugh some more. Tacos, Tequila, Tostadas, y mucho más. Overflowing, always! Unpredictable, often! Extravagant, sometimes! That's the JAJAJA spirit!

Le bar braizé

La rue des brasseurs

Ramène Ta Braise

Ramène Ta Braise is a caterer specializing in wood-fired cooking. After a solid background in catering and events, the small team decided to make their good humor and love of grilling their core business. Meat, fish, seafood, cooked vegetables... barbecued, grilled or plancha, smoked... Ramène Ta Braise puts the barbecue in the spotlight at all your private or professional events, such as weddings, birthdays, trade shows... Together, let's rekindle the flame of authenticity and gourmet pleasure!